Gratis Budsjettplanlegger
Planlegg bryllupet, bursdagen eller enhver feiring med letthet.
Planlegg bryllupet, bursdagen eller enhver feiring med letthet.
Gjestene vil bare skanne en QR-kode, skrive inn sitt navn og begynne å ta bilder med den digitale brukbare kameraappen.
Det felles bilde- og videobildet kan sees på når som helst, eller det kan avsløres senere. Valget er ditt!
Nyt ditt arrangement gjennom gjestenes perspektiv i sanntid med vår digitale, engangsbildekamera-app i det delte, live-albumet.
Perfekt for bryllup, fester, bedriftsarrangementer og enhver spesiell anledning, tilbyr vi en rimelig og morsom måte å samle alle de uformelle øyeblikkene fra arrangementet ditt i ett delt album.
Last ned, del eller slett bilder og videoer etter eget ønske.
Ta eller last opp bilder med alle enhetenes tilgjengelige kameraer
Last ned alle bildene på slutten av arrangementet
Opprett en gratis konto ved hjelp av e-postadressen din eller logg inn direkte med Google-kontoen din.
Fyll ut nødvendig informasjon for din nye Digitale, Engangsbildekamera-app Øyeblikk på Opprett-siden (f.eks. Navn, antall gjester, ...).
Når Øyeblikket er opprettet, kan du dele det med alle. Du kan redigere det når som helst eller til og med pause det.
Opprett Ditt ØyeblikkPlasser QR-koden for Øyeblikket ditt for gjestene dine til å skanne eller send dem en direkte lenke.
QR-koden kan til og med deles av gjester fra inne i Øyeblikket ved hjelp av en delingsknapp.
Gjester kan få tilgang til den Digitale, Engangsbildekamera-app Øyeblikket fra hvilken som helst mobilnettleser
Se i sanntid mens det delte albumet fylles med verdifulle øyeblikk fra ditt unike arrangement.
Bytt til perspektivet til en av gjestene dine når som helst.
Se hvordan minner skapes med hjelp av JoinMyMoment's digitale, engangsbildekamera-app.
Opprett Ditt ØyeblikkDet er enkelt! Bare registrer deg for en konto (du kan også logge inn med Google), fyll ut nødvendig informasjon (navnet på Momentet, antall gjester osv.) og du er klar. Det er så enkelt!
Du styrer hvor mange bilder en gjest kan ta. Fra 5 til ubegrenset.
Gjesten kan dele eller laste ned bilder fra det delte fotoalbumet.
For hvert Moment er det et tilknyttet delt fotoalbum som du kan få tilgang til når som helst. Eieren kan se og slette bilder til enhver tid under og etter arrangementet. Du kan velge om du vil at gjestene skal kunne se alle bildene, eller bare de som er tatt av dem.
Du kan trygt betale online med ditt kreditt- eller debetkort ELLER du kan bare bruke Apple Pay eller Google Pay. Det er så enkelt!
Hvert Moments bilder lagres i 60 dager etter at arrangementet er over, slik at du har god tid til å laste dem ned til din personlige enhet ved hjelp av 'Last ned alle'-knappen fra galleriet.
Ja! Du kan begrense tilgangen til autentiserte gjester eller til og med begrense gjestene til spesifikke e-postdomener. Dessuten kan du pause og gjenoppta Moments når som helst.
Nei, gjestene trenger ikke en konto for å delta i dine Moments. De kan bare sette et brukernavn og bli med umiddelbart.
Du kan slette ethvert bilde fra det delte galleriet som eier av arrangementet.
Du kan sette opp ditt Moment til å vare fra noen få minutter til opptil 15 dager.
Ja! Du får en faktura rett etter at du fullfører betalingen. Det spiller ingen rolle om du kjøper som enkeltperson eller som bedrift.
Du styrer når arrangementet starter og slutter, men så snart du fullfører betalingen, kan du begynne å dele Momentet med alle.
Selvfølgelig! For mer informasjon, nøl ikke med å kontakte oss på b2b@joinmymoment.com
Ja! Gjester kan ta både bilder og videoer. Videoopplasting er en eksperimentell funksjon.
Selvfølgelig! Hold utkikk.